dijous, 25 d’octubre del 2012

Josep M. Muñoz

Un de la xarxa Alcarrer que manté el guionista Enric Gomà:

L’Abdó Brichs envia una notícia d’un diari de Johannesburg facilitada per Sébastien Bauer.

“La policia ha descobert 200 rifles semi-automàtics, 250.000 carregadors de municions, 10 míssils, 4 llança-granades, 2 tones d’heroïna, 80 milions de Rands en bitllets falsos i 25 prostitutes en uns pisos darrere la Biblioteca Municipal de Hillbrow. Els residents locals estaven commocionats. Un portaveu del barri ha declarat: "Estem astorats. Mai no havíem sabut ni tan sols que teníem una biblioteca.”


I tres de meves:

Una presentadora de televisió ha dit que se sentia alleujada en saber que els òrgans d’un assassí mort no serien donats perquè fossin trasplantats, perquè temia que amb l’òrgan no es trasplantés també l’ànima. Esperem, de tot cor, que la presentadora no sigui donant.

Un filòsof s’interrogava llargament, amb autèntica inquietud, sobre l’existència del més enllà. Va ser, potser, enmig d’una d’aquestes cavil·lacions que resolgué, de sobte, el dubte: a l’instant mateix que un tramvia l’escometé fatalment.

A la sortida de l’exposició de Damien Hirst a la Tate Modern, un cos estès a terra és vist com a part d’una agosarada i reeixida performance. Els turistes que en fan fotografies s’aturen, però, en sentir l’udol de l’ambulància: el suïcida no estava actuant.

> Video de Josep M. Muñoz llegint les seves "notícies de tres ratlles" a La Central (Enllaç YouTube 1 i 2)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada