dijous, 25 d’octubre del 2012

Jordi Puntí

"Ahir al migdia, al restaurant El Picarol de Vic, el cambrer Josep Morató va abocar una sopera plena de caldo bullint a la clepsa de Maurici Riu, causant-li cremades de segon grau. Era el setè client, aquell matí, que li deia que s'assemblava a José Mourinho"

"Dijous, a l'hora de tancar l'IKEA de Badalona, van trobar un home mort que jeia en un sofà exposat. S'hi havia assegut per provar-lo i va dinyar-la de mort natural. Tot el dia que hi és, va dir un dependent, però no gosàvem despertar-lo".

"A Gràcia, el tatuador Pareja ha expirat al bell mig d'una feina. L'ha acoltellat el client, un filòleg robust que no suporta les faltes d'ortografia".

Aquí els tens, doncs. Ah, i he pensat que hi podríem afegir una notícia que va fer famosa Eugeni Xammar, la del "Lascivo Camats", no sé si la coneixes. Segons que explica a les seves memòries, a La Publicitat hi havia un retall de diari amb aquesta notícia:

"En el kilómetro 14 de la carretera de Manresa a Vich la guardia civil detuvo ayer a un individuo llamado Camats, que practicaba actos deshonestos con una burra que no era de su propiedad. De haber estado presente el propietario de la burra, mal lo hubiera pasado el lascivo camats".

>> Vídeo de Bernat Puigtobella llegint les "notícies" de Jordi Puntí. (Enllaç YouTube)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada