dijous, 25 d’octubre del 2012

Jordi Nopca

Incapaç d’aguantar ni un minut més la vaga de metro, un home que passejava l’andana amunt i avall s’ha tret l’estilogràfica de la butxaca i se l’ha clavat al pit. Els dos estudiants que l’han atès han pensat per un moment que de la víctima no en brollava sang, sinó la bilis negra de la malenconia.

Posseït per l’esperit de ‘Victus’, un lector prova d’expugnar la seva fortalesa higiènica i és derrotat per l’escombreta del vàter.

Bo i havent-se habituat al consum diari d’un litre de vi Eroski, un veí de Vilapicina ha desaparegut del mapa per culpa de la ingestió d’una ampolla de vodka smirnoff.

Un escamot de pronoms febles ha aconseguit infiltrar-se en un institut de secundària de Sant Adrià del Besòs. És aviat per aventurar qualsevol mena de resultat.

Els veïns del número 24 de passatge de les Palmeres queden cada dimarts a les set de la tarda i s’estiren les orelles els uns als altres. És un innovador acte de protesta. Encara no se sap contra què.

El guanyador del premi Planeta ha promès que, ben aviat, llegirà el primer llibre en català de la seva vida. Mirava l’entrevistador als ulls amb un somriure tan ample que, segons com, es podia interpretar com una ganyota.

Al passeig Fabra i Puig, un home que acaba de llegir una estadística on s’explica que a Cornellà es venen un 80% menys de pijames que a Sant Cugat es queda palplantat davant l’aparador d’una botiga de llenceria i sospira.

> Video de Jordi Nopca llegint les seves "notícies de tres ratlles". (Enllaç YouTube)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada